WorldFood-2017: Казахстанські кондитери запрошують на дегустацію унікальних новинок
Цілий арсенал унікальних новинок везе на міжнародну галузеву виставку WorldFood-2017 костанайську фабрику «Баян Сулу».
Спробувати останні розробки провідного виробника казахстанського кондитерського ринку можна на стенді № F353 у Павільйоні "Форум" столичного "Експоцентру" з 11 по 14 вересня цього року.
Серед нових виробів, які “Баян Сулу” готова запропонувати українському споживачеві – шоколад “Казахстанський Orange”.

Це вишуканий натуральний шоколад, виготовлений з какао тертого та какао-олії з додаванням апельсинових цукатів.
Загальна частка какао-продуктів у виробі – 37,6%, цукатів – 20%.

Випускається у вигляді 100-грамових плиток загорнутим у барвисте картонне пакування.
Фабрика готова потішити і новими видами печива.
Це "Самал" - вагове цукрове печиво круглої форми з борошна 1 сорту з ванільним ароматом.
Печиво "BS з молочним смаком" - також вагове цукрове печиво круглої форми з борошна 1 сорту, але з ароматом молока. А з ароматом топленого молока – печиво «Костанайське».
Ще один вид вже складного печива – це «Настроєшки з шоколадним кремом», що представляє собою два ніжні хрумкі перфоровані печива-сендвіча, склеєних начинкою з шоколадного крему.
Поповнився асортиментний портфель компанії вафлями, серед яких дев'ятишарові «Самал» – п'ять шарів вафельних листів та чотири з шоколадної начинки та дев'ятишарові «Асія», начинка у яких кремова з додаванням палення.
А вафлі «Настроєшки» – тринадцятишарові: сім шарів вафельних листів та шість – шоколадної начинки.
Особлива увага – новим цукеркам.
Це "ШоКо-Ко" - глазуровані шоколадною глазур'ю прямокутні цукерки з корпусом з кремової маси з додаванням какао-порошку на кондитерському жирі між п'ятьма шарами вафель.
І цукерки «BS Батончик арахіс&вафлі» – неглазуровані цукерки круглого перерізу з маси на кондитерському жирі з додаванням подрібненого арахісу та вафель.
Головна відмінність усієї продукції «Баян Сулу» – це використання у її виробництві натуральної добірної сировини.
Зокрема, фабрика має власне обладнання з переробки какао-бобів.
Какао-масло, какао-порошок та какао терте тут виробляють самостійно.
А какао-боби надходять безпосередньо з Республіки Гана.
У цілому нині процес як закупівлі сировини, і виробництва продукції перебуває під повним контролем підприємства, у результаті виробник гарантує відмінну якість готових виробів і більш тривалі терміни їх зберігання.
Загалом у портфелі АТ «Баян Сулу» понад 300 найменувань високоякісної продукції.
Виготовленої відповідно до світових стандартів – це вафлі та драже, зефір та мармелад, ірис, карамель, різні цукерки та шоколадні плитки.
Всі свої вироби виробник експортує в Україну за доступною ціною.