На початку жовтня 2019 року інтернет-магазин "Дакріс" наші покупці зможуть купити в Києві молдавські цукерки "Букурія"

В асортименті компанії найбільш відомі елітні шоколадні цукерки фабрики.

Букурія (складається з фруктово-грильяжної маси між двома шарами вафель) Між двома вафельними листами, покритих шоколадною глазур'ю, знаходиться прекрасне поєднання смаженого арахісу і яблучного пюре.

/ Вечірній Кишинів (корпус складається з фруктовою маси з чорносливу і родзинок)Кішінеул де сяре

Цукерка з корпусом з чорносливу із солодко-кислим смаком, покрита класичної шоколадною глазур'ю. Лауреат премії та золотої медалі на міжнародній виставці ProdExpo 2008, Золота медаль, 15-ої міжнародної виставки «Prodexpo -2008»
До-Ре-Мі (з двох шарів: желейного шару і грильяжної м'якої маси) Незвичайні цукерки, досконале поєднання двох різних смаків: один з желе з лимонним смаком, а інший - грильяж з арахісу і меду; вкрито шоколадною глазур'ю.
Фаворит Плюс (начинка праліне з додаванням цілого смаженого фундука) Цукерка з молочного шоколаду з ніжним арахісовим кремом і цільним смаженим лісовим горіхом.
Фолклор (збивна маса і молочна помада) Цукерки з двох шарів: один збивний шар, інший з молочної помади зі смаком і ароматом натуральної кави, глазуровані шоколадною глазур'ю.
Грильяж в шоколаді (корпус грильяжна маса з смаженого арахісу) Смажений арахіс змішаний з карамелізований цукром і покритий шоколадною глазур'ю.
Інспірації (абрикос) складається з желейної маси Цукерка з желе c ароматом і смаком абрикоса, куполоподібної форми, покрита шоколадною глазур'ю.
Королівський Сад Молдови лікер-виноград (начинка виноград заспиртований в цукровій помаді з додаванням какао продуктів) Шоколадні цукерки з цукрової помади c заспиртованим виноградом, з додаванням продуктів какао.
Королівський Сад Молдови лікер-вишня (начинка вишня заспиртованная без кісточки у цукровій помаді з додаванням какао продуктів) Шоколадні цукерки з цукрової помади з заспиртованої вишнею, з додаванням продуктів какао.
Метеорит (корпус грильяжна) Цукерки з корпусом із смаженої арахісової суміші і меду, вкриті шоколадною глазур'ю.
Пасеря меястра шоколад (пташине молоко з збивний маси з додаванням шоколадної глазурі) Цукерки з ніжною збивний маси з додаванням згущеного молока і шоколадної глазурі, глазуровані шоколадною глазур'ю - це секрет гарного смаку і чарівність класики.
Пасеря меястра вершки (пташине молоко з збивний маси) Цукерки з ніжною збивний маси з додаванням згущеного молока і вершковим смаком, глазуровані шоколадною глазурью- це секрет гарного смаку і чарівність класики.
Виноград в шоколаді (складається з заспиртованого винограду в цукровій помаді) заспиртовані виноград у цукровій помаді, вкритий шоколадною глазур'ю.
Суфле (шоколад) з збивний маси Цукерка з збитої на білках цукеркової маси, покрита шоколадною глазур'ю, з додаванням какао порошку та шоколадної глазурі.
Суфле (пломбір) з збивний маси Цукерка з збитої на білках цукеркової маси, покрита шоколадною глазур'ю, з нотами вершків і пломбіру.